Vancouver Inför Permanenta Strikta Baddräktsregler för Pooler

Strikta Baddräktsregler Införs Permanent på Vancouver Pooler

Vancouver har beslutat att permanent införa nya klädregler på sina pooler, enligt en artikel i *Vancouver Sun* publicerad den 18 juli 2024. De nya reglerna innebär att vissa plagg, inklusive underkläder och strumpbyxor, nu är förbjudna i stadens pooler.

De nya reglerna inför strikta riktlinjer för vad som är lämplig badklädsel. Bland de förbjudna klädesplaggen listas specifikt ”plagg designade för intima eller sexuella ändamål” och kläder som vanligen bärs på gatan eller under träning. Denna policy förändrar hur besökare kan klä sig och fortecknas under baddräktsregler.

Att badkläder följer vissa standarder är något som många simhallar redan har, men Vancouver gör nu detta till en permanent regel. Syftet är att säkerställa en trygg och bekväm miljö för alla besökare, och att klargöra vad som är lämplig badklädsel.

Genom att förbjuda underkläder och strumpbyxor, som ofta inte är designade för simning eller vattenaktiviteter, säkerställs att alla badande använder kläder som är säkra och hygiensiska för poolmiljön. Dessa åtgärder hjälper också till att förhindra missförstånd och obehag bland besökare.

För mer information, läs hela artikeln på [Vancouver Sun.