Tasha Ghouri Glamour i Blå och Rosa Underkläder

Love Island-stjärnan Tasha Ghouri strålar i vacker blå och rosa underkläder

Tasha Ghouri, som blev känd från Love Island, har återigen gjort ett starkt intryck på sociala medier. Den 25-åriga influencern visade upp sin fantastiska fysik i förföriska blåa och rosa underkläder. Detta är en del av hennes senaste kampanj och den har verkligen fått hennes följare att imponeras.

I sin senaste Instagram-uppdatering visade Tasha Ghouri inte bara hennes val av vackra underkläder, utan också hur stilren och självsäker hon är. Kombinationen av den blåa och rosa färgen i underklädesplaggen accentuerade hennes hudton och framhävde hennes naturliga skönhet på ett fantastiskt sätt.

Tashas engagemang för mode och skönhet går inte att missa. Hon kombinerade de iögonfallande underkläderna med en chic svart spetsdräkt och eleganta svarta klackar. Hennes presentation var inte bara en ren modevisning utan också en effektiv marknadsföring för den nya Prada-doften, Prada Paradoxe.

Det är tydligt att Tasha har en god känsla för både mode och marknadsföring. Denna kampanj är en perfekt blandning av personlig stil och kommersiell strategi, vilket visar hennes förmåga att framhäva olika produkter på ett elegant sätt.

För mer information och att se bilderna, besök gärna källan som publicerade nyheten den 15 juli 2024: Love Island’s Tasha Ghouri flaunts her sensational physique