Tasha Ghouri Strålar i Glamourösa Underkläder från Love Island

Tasha Ghouri, känd från Love Island, har skapat rubriker igen med sin imponerande fysik och sitt stilmedvetna val av underkläder. I sin senaste Instagram-post visar influencern upp en sexig ensemble bestående av en blå och rosa spetsig underkläder som verkligen framhäver hennes fantastiska figur.

Den 25-åriga influencern och modeikonen använde även sin plattform för att marknadsföra den nya doften från Prada, Prada Paradoxe. Detta kombinerade hon med en svart spetsig catsuit och eleganta svarta mules, vilket skapade en sofistikerad och förförisk look som många av hennes följare imponerades av.

Tasha Ghouri har blivit en trendsättare i underklädesvärlden, och hennes senaste val är inget undantag. Kombinationen av blåa och rosa toner tillför en fräsch och livlig känsla till den annars klassiska silhuetten. Detaljerna i spetsen och passformen lyfter fram hennes kropp på ett smakfullt och elegant sätt, vilket gör att dessa plagg kan inspirera många som letar efter både komfort och stil i sina underkläder.

För mer information och bilder på Tasha’s senaste uppvisning, besök [headtopics.com](https://headtopics.com/uk/love-island-s-tasha-ghouri-flaunts-her-sensational-physique-55856001).

Källa: headtopics.com, 2024-07-15