Kändiselitens modekatastrofer stal showen på ESPY Awards 2024




Modekatastrofer på 2024 ESPY Awards

Modekatastrofer på 2024 ESPY Awards

Årets ESPY Awards på Dolby Theatre i Hollywood bjöd på allt ifrån slående elegans till modediser från kändiseliten. Några av de mest anmärkningsvärda klädvalen inkluderade underkläder och strumpbyxor som inte riktigt klarade modepressens granskning.

Kändisar som Taylor Laffey, Allyson Felix och Kysre Gondrezick lyckades tyvärr inte imponera på den kritiska modepubliken. Taylor Laffeys transparenta klänning avslöjade mer än vad som var tänkt och underkläderna blev ofrivilligt huvudshowen. Allyson Felix valde djärva, mönstrade strumpbyxor som tyvärr krockade totalt med hennes övriga klädsel, vilket resulterade i en visuellt kaotisk outfit. Kysre Gondrezicks val av underkläder, som var synliga under hennes klänning, skapade en disharmoni som fick modeexperterna att höja på ögonbrynen.

Dessa misstag visar hur viktigt det är med rätt styling och att underkläder och strumpbyxor är väsentliga komponenter som kan lyfta eller sänka en look på röda mattan. Varje detalj spelar roll och att noggrant välja dessa plagg kan vara skillnaden mellan att toppa listorna över bäst klädda och att hamna på den mindre önskvärda eftersläpningslistan.

För mer detaljer och en närmare titt på dessa modeöden, läs hela artikeln på Daily Mail, publicerad den 12 juli 2024.