Modekatastrofer på ESPY Awards 2024: Underkläder och Strumpbyxor Missade Målet

Stilmissar på 2024 ESPY Awards: Undersökning av underkläder och strumpbyxor

The 2024 ESPY Awards bjöd på många eleganta och minnesvärda klädesval på röda mattan vid Dolby Theatre i Hollywood. Men tillsammans med de fantastiska kläderna fanns också några utstyrslar som inte riktigt träffade rätt. Några av de mest anmärkningsvärda modersatsningarna involverade underkläder och strumpbyxor.

En del kändisar valde att experimentera med sina styles och det resulterade i blandade resultat. Underkläder och strumpbyxor, som ofta är tänkta att vara detaljrika men diskreta, blev istället huvudfokus i vissa looks – och inte alltid på ett positivt sätt.

Ett av de mest omtalade exemplen var en outfit där underkläderna kändes mer som ytkläder än något annat, vilket skapade en förvirrande look. Även kläder som skulle låtsas vara eleganta bröllopsinspirerade klänningar missade målet med ibland klumpiga accessoarer och felaktigt valda kängor.

Strumpbyxor, som vanligtvis kan lägga till en touch av sofistikation, gjorde ibland det motsatta på ESPY Awards 2024. Felaktigt matchade färger och texturer förvärrade det några kändisar försökte åstadkomma och genererade negativa kommentarer från modekritiker. Därtill kom de öppna skorna som visade texturfel.

Trots någon negativ feedback, framhävde ändå händelsen vikten av att experimentera och föra mode framåt. Den underklädesbransch som ofta ses som traditionell, skakades nu upp av nya koncept och stilar, även om alla inte blev lyckade.

Källa: Daily Mail (Publiceringsdatum: Fri, 12 Jul 2024 03:25:17 GMT)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *