Kysre Gondrezick Bländar i Lingerie-klänning på ESPY Awards 2024





Kysre Gondrezick Strålar i Lingerie-inspirerad Klänning vid ESPY Awards 2024

Kysre Gondrezick Strålar i Lingerie-inspirerad Klänning vid ESPY Awards 2024

Den 11 juli 2024 gick ESPY Awards av stapeln och röda mattan var fylld med stiliga utstyrslar. En av de som verkligen fångade uppmärksamheten var WNBA-stjärnan Kysre Gondrezick. Hon anlände tillsammans med Jaylen Brown och båda visade upp varianter på monokroma utseenden.

Gondrezick valde att bära en genomskinlig klänning inspirerad av underkläder, som elegant visade upp den delikata designen med spetsdetaljer och strumpbyxliknande inslag. Kombinationen av det skira tyget och den sofistikerade designen skapade en look som var både vågad och elegant, ett perfekt exempel på hur underklädesinspirerade plagg kan ge en stark modedeklaration även på formella tillställningar.

Den här stilfulla klädseln visar hur trenden med underklädesinspirerad mode fortsätter att utvecklas och påverka. Från vardagsplagg till glamorösa röda mattan-stunder, underklädesdetaljer som spets, genomskinliga material och raffinerade strumpbyxor har blivit associaliserade med hög modegrad. Gondrezicks val av klädsel visade verkligen styrkan och elegansen i dessa designelement.

Vill du läsa mer om ESPY Awards och Kysre Gondrezicks fantastiska modedeklaration, besök WWD:s fullständiga artikel. (Publicerad: 12 juli 2024)


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *